REPERTOAR ZA JUN

02.06.  HOUSE-WARMING PARTY 21h  //  03.06. KRALJ ČAČKA 21h  //

09.06. TOM WAITS & NICK CAVE CONCERT NIGHT  21h  //  10.06. SURPRISE PARTY 

REPERTOAR I DOGADJAJI

Pored pozorišnog programa koji je oduvek bio fokus našeg pozorišta, Le Studio otvara i muzički program u okviru koga će nastupati muzičari koji su do sada sarađivali sa nama na produkciji predstava, kao i članovi pozorišta u svojim kabare i mjuzikl tačkama.

HOUSE WARMING PARTY // 2. JUN, 21 h

Konačno smo se uselili, struja je stigla, prostor je spreman, bar je otvoren – čekamo vas! Dođite da zajedno proslavimo to što više nismo putujuće pozorište i iskoristite slavlje da zaplešete na bini sa nama.

P.S. Iako je ovo žurka useljenja, ne morate donositi poklone, dovoljno je da povedete nekog ko ima snage da pleše do zore.


KRALJ ČAČKA // 3. JUN, 21h

Za mnoge posetioce njegovih koncerata, dileme nema: Kralj Čačka jeste nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju. Istina je da se pojavljuje se u bljeskovima i svakim novim izvođenjem iznenadi time koliko je muzika u stvari i isključivo pitanje ljubavi i emocija.
Cena karte: 500 din; za nezaposlene, studente i penzionere je 400 din

Saznaj više
rezerviši sto

Tom Waits and Nick Cave concert night / 9. JUN, 21 h

Pozivamo vas na noć muzičkog razgovora Tom Waits-a i Nick Cave-a. U zadimljenoj atmosferi “late night show” programa Le Studija, bendovi Rain Dogs i Cave dogs će vas odvesti u “Little Trip To Heaven”.
Cena karte: 300 din

Saznaj više
rezerviši sto